Mostar domaćin konferencije o klimatizaciji, ventilaciji, grijanju i hlađenju

Mostar domaćin konferencije o klimatizaciji, ventilaciji, grijanju i hlađenju

Međunarodna znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje'' održat će 28. i 29. marta u Tehnološkom pa

Međunarodna znanstveno stručna konferencija ”Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje” održat će 28. i 29. marta u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Konferenciju organizira Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji s Mašinskim fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara.

Cilj je konferencije razmjena iskustva i znanja u različitim područjima inženjerstva, kao i uspostavljanje međunarodne i domaće suradnje.

U prvom djelu konferencije bit će prezentirani znanstveni i stručni radovi, a u drugom dijelu suvremene tehnologije i proizvodi u domenu proizvodnje i dizajna vik sustava.

Na konferenciji će se razmatrati znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sustava za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje.

Konferencija je dvodnevnog karaktera, a okuplja oko 400 gostiju iz cijele regije.

Uvodničari će biti prof.dr. Branislav Živković, mr.sc. Nijaz Delalić, te brojni drugi predavači, predstavnici institucija, fakulteta, sponzora i partnera.

Energetika.ba / FENA