Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša FBiH

Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša FBiH

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije (HBŽ) raspisalo je Javni poziv za odabir korisnika s

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije (HBŽ) raspisalo je Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u županijskom proračunu za 2019. godinu u ukupnom iznosu od 725.000 maraka.

Cilj je programa poboljšanje usluga prikupljanja otpada i povećanje stupnja reciklaže, kao i kvalitetnije upravljanje vodama i zaštita od onečišćenja, priopćila je Služba za odnose s javnošću Vlade HNŽ-a.

Od ukupnih sredstava u iznosu od 725.000 maraka iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH 400.000 maraka predviđeno je za sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom, dok je 325.000 maraka predviđeno za sufinanciranje programa i projekata za zaštitu okoliša.

Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja na službenoj web stranici Vlade Hercegbosanske županije, a sve dodatne informacije vezane za Javni poziv mogu se pogledati i preuzeti u rubrici Javni pozivi, stoji u priopćenju.

 

Energetika.ba / FENA