Potpisani ugovori o sufinanciranju radova za projekte utopljavanja zgrada

Potpisani ugovori o sufinanciranju radova za projekte utopljavanja zgrada

Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić potpisao je s načelnicima općina Odžak i Orašje ugovore o sufinanciranju radova za projekte utoplj

Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić potpisao je s načelnicima općina Odžak i Orašje ugovore o sufinanciranju radova za projekte utopljavanja zgrada za uštedu energije u iznosu po 50.000 maraka za svaku općinu.

S načelnikom općine Odžak Jakovom Ivankovićem potpisan je ugovor za Projekt “Utopljavanje zgrade općinske uprave 2 Odžak” za što će ova općina osigurati 5.406,95 maraka, priopćio je u srijedu Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

S načelnikom općine Orašje Stankom Vincetićem potpisan je ugovor za Projekt “Zamjena krovnog pokrivača OŠ Stjepan Radić Oštra Luka-Bok”, a koji ova općina sufinancira s 28.511,68 maraka.

Ugovori su potpisani u skladu s Odlukom Vlade Federacije Bosne i Hercegovine o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije” utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2018. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja, navodi se u priopćenju.

Energetika.ba / FENA