Energetika.ba
Gas

BH-Gas u vrhu bonitetno pouzdanih kompanija

Autor: Energetika.ba
BH-Gas u vrhu bonitetno pouzdanih kompanija

“Poslovne novine” i LRC BIS po četvrti put realizuju projekat “Pouzdanost”, namijenjen isticanju privrednih subjekata koji ostvaruju nadprosječne poslovne rezultate u našoj zemlji. Cilj ovog projekta je omogućiti kompanijama nezavisno stručno mišljenje i mjerljivu ocjenu kredibiliteta, kao i promociju transparentnog poslovanja, analizu i promoviranje najuspješnijeg dijela privrede kroz medijsku kampanju i poslovno umrežavanje.

Analiza finansijskih pokazatelja poslovanja BH-Gasa u 2017. godini, kao i ostali ekonomski parametri uokvireni u međunarodno priznate standarde i kriterije, pokazali su da je BH-Gas d.o.o. Sarajevo u samom vrhu bonitetno pouzdanih kompanija. Zbog svih parametara BH-Gas d.o.o. Sarajevo je dobitnik vrijednog priznanja bonitetno pouzdane kompanije i certifikat i priznanje “Zvijezda bonitetne pouzdanosti” – POUZDANOST 2018.

Svečana dodjela certifikata najboljim kompanijama u BiH biće upriličena na konferenciji “POUZDANOST 2018” koja će se održati u Sarajevu u jedanaestom mjesecu ove godine, u Hotelu Hills.

Energetika.ba