Energetika.ba
Novosti

Koalicija Hrvatsko zajedništvo osuđuje ponašanje trgovaca naftnim derivatima

Autor: Energetika.ba
Koalicija Hrvatsko zajedništvo osuđuje ponašanje trgovaca naftnim derivatima

Cijene goriva u BiH ponovno lete u nebo! Čim na svjetskom tržištu cijena barela malo ode gore, trgovci naftnim derivatima brže-bolje dižu cijene, a kada cijena na svjetskim tržištima padaju, oni spavaju zimskim snom!

Koalicija Hrvatsko zajedništvo još jednom osuđuje ponašanje trgovaca naftnim derivatima koji su, čim je cijana na svjetskim tržištima naftnim derivatima malo skočila, odmah povisili cijene na benzinskim crpkama u strahu da ne bi bili na gubitku, odnosno kako ne bi imali onoliku zaradu koliko su naviknuli.

Ne treba biti ekonomski ekspert pa vidjeti kolika je njihova zarada, a koliko država uzima za sebe; svatko sebi grabi, ali s leđa jadnih potrošača koje se nimalo ne pita za posljedice ovakvih poteza. Oni su, jednostavno, krava muzara koju treba izmuzati sve dok u njoj ima imalo mlijeka.

I dok s predizbornih plakata vrište razni slogani (NAROD I DOMOVINA, O(P)STANAK, ZAJEDNIŠTVO itd.) kojima se narod mami na još jednu prijevaru, taj isti narod razmišlja o neizlasku na izbore, o napuštanju svojih ognjišta, o tome kako će, oni koji o(p)stanu sastaviti kraj s krajem.

Mi iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo još jednom upozoravamo stanovništvo BiH kako je narod (onaj koji nije u statistici bogatih i privilegiranih) izvaran raznim obećanjima, država opljačkana, pa kako će (o(p)stati na ovim područjima i od čega živjeti!

Pozivamo taj obespravljeni narod da kaže dosta ovakvoj politici, da dadne povjerenje onima koji će mu služiti, a ne vladati njime, da se na biralištima konačno obračuna s ovom pogubnom politikom. Zar nije dosta više ovoga terora „odabranih“ koji se positovjuećuju s tim narodom, ali za njegove interese „rade“ samo pred izbore kako bi ga „jahali“ i „naredni“ mandat od četiri godine! E, moj jadni narode!

Energetika.ba