Energetika.ba
Novosti

Rezervišite svoje mjesto na 5. Međunarodnom sajmu Obnovljivih Izvora Energije - RENEXPO BiH

Autor: Energetika.ba
Rezervišite svoje mjesto na 5. Međunarodnom sajmu Obnovljivih Izvora Energije - RENEXPO BiH

Od 24. do 25. oktobra, vodeće industrije iz cele Evrope i regiona će se po peti put sresti na RENEXPO BiH - međunarodnoj platformi za profesionalno angažovane u oblasti Obnovljivi izvori energie, Energetske efikasnosti, Zaštiti životne sredine i Upravljanju vodama.

Platforma za investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, predstavlja tržišne potencijale cijelog regiona.

Mogućnost  investiranja, predstavljanje novih projekata, stručne konferencje i prateći programi  međusobno povezuju preko 1500 posjetilaca, 700 učesnika konferencja i 80 izlagača svake godine.

Lokalni, međunarodni i strani eksperti koji dolaze iz preko 25 zemalja, razmjenjuju znanja i rješenja i stvaraju osnove za održivu budućnost.

Sretnite stručnjake sa ekspertizom u oblasti voda, energetike i ekonomije, iz javne uprave, naučno-istraživačke sfere, proizvođače i distributere opreme, rješenja i održavanje postrojenja svih vrsta i veličina.

BiH tržište spremno očekuje investicije u ovim oblastima.

Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme!

Energetika.ba