Energetika.ba
'Energetska i procesna postroj

Power & Energy Masters 2024.

Autor: Energetika.ba
Power & Energy Masters 2024.
Foto: X

11. međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije u Vodicama, Hotel 'Imperial Park', 6. - 8. novembar 2024.

Još od 1994. godine, kada smo prvi put održali skup pod nazivom 'Energetska i procesna postrojenja' ostali smo vjerni temama koje vjerno prikazuju sadašnje stanje, ali ujedno daju smjernice kako će se razvijati energetika u godinama koje dolaze. 

Najprije u Dubrovniku, a zatim u Rovinju, Umagu i Zadru okupljali su se stručnjaci i znanstvenici iz područja energetike i energetskog gospodarstva, plinske tehnike, obnovljivih izvora, zaštite okoliša, predstavnici visokoškolskih, istraživačkih i ispitnih ustanova, stručnih udruga i državnih tijela, ali i proizvođača energetske opreme, postrojenja i uređaja te inženjerskih, projektantskih i konzultantskih tvrtki iz Hrvatske i svijeta kako bi se upoznali s novostima iz struke, ostvarenim projektima i planovima, razmijenili iskustva i razmišljanja, ali i ugodno se družili.

Toj tradiciji ostali smo vjerni do danas, a vjerujemo kako će Vodice kao još jedno mjesto održavanja donijeti i neke nove vjetrove, ne samo u energetiku, već i šire...

Power & Energy Masters dio je Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2023. - 2024. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 13. oktobra 2022. godine, klasa: 131-01/22-01/13, ur. broj: 531-04-2-22-4).