Vladičić: Neće biti povećanja cijene struje u RS-u

Vladičić: Neće biti povećanja cijene struje u RS-u

Povećanja cijene električne energije u Republici Srpskoj (RS) u ovoj godini neće biti, potvrdio je danas predsjednik entitetske Regulatorne komisije z

Povećanja cijene električne energije u Republici Srpskoj (RS) u ovoj godini neće biti, potvrdio je danas predsjednik entitetske Regulatorne komisije za energetiku Vladislav Vladičić.

Smatra da treba podići na viši nivo kvalitet distrubutivnog snabdijevanja kupaca električnom energijom te doraditi Pravilnik o zaštiti kupaca.

– Kvalitet snabijedavanja električne energije je nešto čemu teba posvetiti veću pažnju – istakao je Vladičić, napominjući da u toj komisiji ne daju saglasnost za investicione planove distributivnih preduzeća u oblasti energetike.

U obraćanju poslanicima entitetskog parlamenta, nakon rasprave o Prijedlogu budžeta Regulatorne komisije za energetiku RS-a za ovu godinu, Vladičić, koga su iz opozicije prozivali da odgovori da li je i on koristio falsifikovane putne račune, je rekao da u toj komisiji ne postoji nijedan njegov fiktivni nalog.

Energetika.ba / FENA