Energetika.ba
Nafta

Otvorena nova INA benzinska stanica u Brodu, investicija vrijedna 2,5 miliona KM

Autor: Energetika.ba
Otvorena nova INA benzinska stanica u Brodu, investicija vrijedna 2,5 miliona KM

Na magistralnom putu M-17, jučer je svečano otvorena INA Brod benzinska stanica u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo, svečano su otvorili INA Brod benzinsku stanicu na magistralnom putu M-17 u prisustvu delegacije INA Grupe, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice. Otvorenjem INA Brod benzinske stanice zaposleno je 14 osoba, a vrijednost cjelokupnog projekta iznosi 2,5 miliona KM.

U toku otvorenja, zvanicama se obratio Ante Aralica, generalni direktor Holdine Sarajevo:“Cilj Holdine je graditi savremene benzinske stanice koje našim kupcima nude visok standard proizvoda i usluga, te u skladu sa modernim tempom života, zadovoljavaju potrebe vozača na njihovom putovanju. INA Brod je još jedna stanica u našoj mreži koja će posjetiocima ponuditi ugodno mjesto za odmor, te širok izbor proizvoda i usluga. Sigurni smo da će ova stanica postati redovna destinacija za pauzu, točenje goriva ili kupovinu svih onih koji redovno putuju ovim pravcem.”

Prisutnima se obratio i Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine, koji je povodom otvorenja čestitao na dobro obavljenom poslu i novoj stanici Inine mreže u Bosni i Hercegovini.

U sklopu svoje redovne prakse podrške lokalnoj zajednici, u čast otvorenja nove stanice, predstavnici Holdine uručili su donaciju JZU Domu zdravlja Brod koja će biti upotrebljena za opremanje službe fizijatrije.

Otvaranju INA Brod benzinske stanice prisustvovao je i zamjenik načelnika općine Brod, Goran Garačić, koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo dolaskom INE u ovaj grad i značajem koji će ovaj objekat imati za lokalnu zajednicu.

INA Brod benzinska stanica pripada mreži od 49 stanica, od kojih je 17 moderniziranih po najsavremenijim standardima poslovanja.Uz svoju primarnu namjenu, u projekat INA Brod benzinske stanice, uključen je i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, Fresh Corner kutak sa kvalitetnom kafom i uvijek svježim pecivima, dokazano najbolje gorivo Class Plus i prostran parking prostor.

Energetika.ba / Klix.ba