GK Države Izrael: Potpisivanje ugovora na Međunarodnom sajmu gospodarstva

GK Države Izrael: Potpisivanje ugovora na Međunarodnom sajmu gospodarstva

Glavni događaj u petak, 5. svibnja, u okviru 24. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar u Nacionalnom izraelskom paviljonu bila je ceremonija potp

Glavni događaj u petak, 5. svibnja, u okviru 24. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar u Nacionalnom izraelskom paviljonu bila je ceremonija potpisivanja sporazuma.

M.T. Abraham grupa potpisala je četiri strateška ugovora koji će potaknuti daljnji razvojposlovanja, priopćili su iz Gospodarske komore Države Izrael u BiH.

Zajedno s Dufercom, M.T. Abraham Group investirat će u tvornicu koja će proizvoditi finalni proizvod za automobilsku industriju. Drugi ugovor u suradnji s Dufercom je ulaganje u novu liniju za proizvodnju aluminijske žice.

“I Glencore i M.T. Abraham Grupa predana je praćenju standarda i propisa EU za smanjenje ugljičnog otiska. Ugovori o obnovljivoj energiji i recikliranju aluminija između dviju kompanija dalje razvijaju zajedničku viziju i predanost tom cilju”, poručili su.

Gospodarska komora Države Izrael u BiH potpisala je sporazum o suradnji s Gospodarskom komorom FBiH. Dvije komore će udružiti snage i blisko surađivati na privlačenju novih investicijau BiH i pomoći domaćim tvrtkama u stvaranju novih poslovnih prilika, navodi se u priopćenju.

 

 

Energetika.ba / FENA