Energetika.ba
Novosti

FERK: Nekoliko nacrta dozvola za rad upućeno u postupak javne rasprave

Autor: Energetika.ba
FERK: Nekoliko nacrta dozvola za rad upućeno u postupak javne rasprave

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine – FERK na današnjoj redovitoj sjednici izdala je Dozvolu za rad (licenciju) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om podnositelju zahtjeva DOO “PETROL-P” Bihać, dok je Dozvola za rad (licencija) za transport naftnih derivata cestovnim prometom podnositelja zahtjeva “ANTUNOVIĆ AGS” d.o.o. Orašje dopunjena novim transportnim jedinicama.

Tri su nacrta dozvola za rad za proizvodnju električne energije upućena u postupak javne rasprave. Za gospodarsko društvo “SOLIS” d.o.o. Lukavac, radi se obnovi dozvole, dok je za “BRATSTVO” d.d. Gornji Vakuf-Uskoplje i GP TOMING d.o.o. Grude u nacrtu izmijenjena i dopunjena postojeća dozvola, priopćeno je iz FERK-a.

Iz sektora naftnog gospodarstva, podnositelju zahtjeva ERO d.o.o. Čapljina u postupak javne rasprave upućen je Nacrt dozvole za rad (licencije) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om.

Za podnošenje komentara na nacrte ostavljen je rok do 23. travnja 2019. godine do 12 sati, dok se tekst nacrta dozvole može dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na adresi Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a www.ferk.ba.

FERK je na današnjoj redovitoj sjednici donio i rješenje po žalbi kupca na akt koji je donijelo JP “Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar, stoji u priopćenju.

Energetika.ba / FENA