Luminos plasirao na tržište nove LED sijalice koje dodatno štede energiju

Luminos plasirao na tržište nove LED sijalice koje dodatno štede energiju

Luminos d.o.o., bh. kompanija specijalizirana za očuvanje energije, inovativne LED tehnologije i smart city rješenja, ponudila je tržištu novi Luminos

Luminos d.o.o., bh. kompanija specijalizirana za očuvanje energije, inovativne LED tehnologije i smart city rješenja, ponudila je tržištu novi Luminos premium LED korn LKH-10 koji je u ovom trenutku najbrža, najpovoljnija i najjeftinija kvalitetna opcija zamjene postojećih sijalica u halama, skladištima, i drugim velikim objektima.

LED korn LKH-10 je odlična zamjena za postojeće živine sijalice 250W, 400W, metal halogene 150W, 250W i natrijum 150W, 250W. Garancija na proizvod je pet godina, a efikasnost čak i do 140lm/W.

– Vlada veliki interes za test uzorke. Izgleda da smo i ovaj put “iznenadili tržište”. Novitet je da svaki LED korn ima opciju dodatnog senzora za smart sistem kako bi se još više povećala ušteda električne energije. I ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da nam se jave kako bismo im dostavili besplatne test uzorke i kako bi se i sami uvjerili u kvalitet novog Luminos premium proizvoda – isitiču u toj kompaniji.

Luminos je domaća kompanija koja u svom portfoliu ima na desetine proizvoda, razvijenih u vlastitoj laboratoriji i to kao dva posebna visokokvalitetna brenda, Luminos premium i Luminos ambienta. Luminos ambienta je bh. proizvod evropskog kvaliteta, namijenjen za opremanje stanova, kuća i ureda; dok je Luminos premium proizvod namijenjen za industrijsku, tunelsku, dekorativnu, reflektorsku, unutrašnju i uličnu rasvjetu.

Luminos proizvodi dostupni su na tržištu širom BiH i to u trgovinama: Penny plus, Invel, Elsa Trade, Elektro Sen, Bingo Merkur, Schachmayer, Export-Import Zijadić, Senigor, Adazal, Gradur TGI, Dema&S, Elektro Centar Čitluk u Sarajevu; zatim, Hodžex u Ilijašu, IGM u Visokom, te Almy i Primolux u Zenici, TSP i Dallas u Žepču, Mepromex u Zavidovićima, Tep Light u Tuzli, Eurodelux u Lukavcu, Monti u Zvorniku, Ars-Komerc-R u Olovu, Prodex u Modriči, FIV u Jajcu, TR Omegau Mrkonjić Gradu, Suljo t.r. u Ključu, Maja Commerce u Cazinu, zatim Elnos u Doboju, Bijeljini, Prijedoru, Istočnom Novom Sarajevu, XT Computers u Busovači, Nina tr. u Kiseljaku, Termoaqua u Bugojnu, Lepi I MBH-Prom u Konjicu, Copex i Dema&S u Mostaru, Elektrocentar Čitluk u Čitluku, te Fortex u Goraždu.

Energetika.ba / FENA