Danas u Vitezu počinje Centralna Business Forum

Danas u Vitezu počinje Centralna Business Forum

Poslovni događaj Centralna Business Forum održat će se danas u Hotelu Central u Vitezu s početkom u 13 sati, u organizaciji portala Centralna.ba i

Poslovni događaj Centralna Business Forum održat će se danas u Hotelu Central u Vitezu s početkom u 13 sati, u organizaciji portala Centralna.ba i udruge PRONT.

Ovaj događaj namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i razviti mrežu profesionalnih kontakata.

Centralna Business Forum okupit će stručnjake iz energetike, turizma, IT sektora, obrazovanja, poduzetnike, lidere drvne industrije i sve one koji žele doprinijeti razvoju i rastu poslovnog svijeta u BiH.

Cilj je stvoriti inspirativno i poticajno okruženje za razmjenu znanja, ideja i iskustava, kazali su organizatori.

Teme koje će biti obuhvaćene na Centralna Business Forumu su brojne i raznolike, uključujući inovacije u poslovanju, digitalnu transformaciju, liderstvo, marketing, financije i još mnogo toga.

Osim prezentacija, panel diskusija i radionica, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u aktivnostima edukacije za pisanje projekata prema bespovratnim sredstvima EU Fondova, kako bi stekli nove kontakte i potencijalne poslovne saradnike.

Svečanosti otvaranja Centralna Business Foruma prisustvovat će, među ostalim predsjednica FBIH Lidija Bradara, ambasador Slovenije u BiH Damjan Sedar, premijer FBiH Nermin Nikšić, članovi Vlade FBIH Vederan Lakić, Nasiha Pozder, Vjekoslav Vuković, predstavnici kantonalnih vlada te brojni privrednici iz BiH i regije.

 

Energetika.ba